Astony logo transparent bg

02 4178445
089 7865556
088 4051066

Курсове по френски език

Ниво
 
Дата на започванеДни на провежданеЧасове на провежданеПродължителностСтандартна
цена
А1 вечер 24.01.2019 вторник и четвъртък 18.00 - 20.50 3 месеца 380 лв.
Разговорен. 02.02.2019 събота и неделя 13.30 - 15.30 1 месец 280 лв.

Отстъпки:
40 лв. РАННО ЗАПИСВАНЕ (1 месец преди обявената дата)
40 лв. ЗАЕДНО В ЧАС
(по 40 лв. на човек - поне единият да е нов клиент)
10 лв. ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ
(по 10 лв. на човек)
10 лв. НАШ КЛИЕНТ


200 лв. 3 НИВА
(при записване за 3 последователни нива)
100 лв. 2 НИВА
(при записване за 2 последователни нива)

 
tendances image
Курсовете по френски език в Учебен център Астони се провеждат по TENDANCES - една от най-новите методи за обучение по френски език на издателство CLE International за 2016 г., предназначена за начинаещи - възрасни или юноши. Нейните основни нива съответстват на Европейската езикова рамка. Учебното съдържание следва ТЕНДЕНЦИИТЕ на съвременото общество: дигитален достъп, простота на образователния подход, интерактивност, актуални теми.

Целта на обучението с TENDANCES е практическото приложение на езика.

Всяко ниво съдържа 9 дяла, които предлагат сценарий за действие в предполагаема житейска ситуация. Чрез поредица от езикови дейности обучаемият придобива нужните езикови умения за справяне в тази ситуация.

Например в дял първи ( Unité 1) обучаемият се подготвя за пристигане във франкофонска страна, където ще бъде посрещнат от местни жители и ще се наложи да се представи устно, да попълни формуляр, или да се обърне към някого за информация.

Още от първите уроци TENDANCES се стреми да развива умения за пълноценно справяне във френскоговоряща среда. Към уроците са интегрирани кратки видео-филми. Те представят по лек, хумористичен  начин многобройни житейски ситуации. Писмените документи също отразяват  актуалната действителност, като разкриват характерни поведения, интереси и занимания на младите хора. Един от основните проблеми в обучението, страхът да говориш или да сгрешиш, е умело преодолян чрез множество кратки, интерактивни упражнения в малки групи. Изучаването на граматиката и лексиката се базира на интуиция, осмисляне и упражнения за автоматизиране. Предложеният кратък практически проект в края на всеки дял, дава възможност на обучаемия да мобилизира натрупаните знания и умения в справянето с реална житейска ситуация, като по този начин постепенно се изгражда неговата автономност.

Като разчита на реализъм и постоянно надграждане, Методата TENDANCES вдъхва трайна увереност и мотивира обучаемия в процеса на осъществяването на неговите езикови цели.


Другите системи, по които се преподава френски език в Учебен център Астони също са на издателство CLE International. Това са Echo и Vite et bien.

Echo bookEcho е учебник предназначен, както за напълно начинаещи, така и за хора, които имат начални познания по езика, като им помага да опреснят и развият знанията си. Всеки от двадесетте урока предлага разговорен стил и разработва конкретна тема. Първите две страници обикновено представят няколко комуникативни ситуации под формата на диалози за слушане или четене, допълнени с ключови изрази от разговорния език. Придружаващите илюстрации придават жизненост, но предоставят също допълнителна културна информация: жестове, поведение, облекло, типична обстановка.

 

Vite et bien imageСистемата Vite et bien е предназначена за възрастни и за юноши, които искат бързо и успешно да започнат да общуват на френски. Тя позволява  едновременно няколко неща: човек да изучава френски език, да се запознае с живота във Франция, да осмисли културните различия, да усвои ежедневно употребяваните изрази и всичко това - за рекордно кратко време. Речниковият състав отразява ежедневния език, а темите са разнообразни и засягат обичайните ситуации от личния и професионален живот. Системата постига добра, ясна и проста, но функционална база по граматика и лексика, позволяваща човек с лекота да се изразява писмено и устно.

 

Защо да изучаваме френски език?

Причините могат да са много. Най-вероятно всеки човек би имал различна причина. Но ако погледнем нещата от статистическа гледна точка, френският се нарежда на трето място сред романските езици – след испанския и португалския. Той е официален и административен език на много международни организации и общности. Освен във Франция, се говори и в Канада, Ливан, Алжир, Тунис, Люксембурс, Швейцария, Белгия, Монако и други.

Намерете Вашата причина, а Учебен център Астони ще Ви помогне да научите френски!

 

 

Контакти

 София, ул. Граф Игнатиев № 9, вх. А (ляво), ет.1
02 / 417 84 45
088 4 05 10 66
089 7 86 55 56

astony@abv.bg
astony2003

 

Astony logo transparent bg