Astony logo transparent bg

02 4178445
089 7865556
088 4051066

Плащане чрез ePay

Условия за записване в групов курс

1.      Записването в курс е активно след заплащане на капаро от 100 лв. Остатъкът от сумата се дължи до 3 дни преди започване на курса.
2.      Курсът започва на обявената дата, при условие че има записани минимум 4-ма човека. В противен случай се изчаква до следващата обявена дата, но не повече от 30 работни дни от датата на плащане.
3.      При отказ на курсиста преди започване на курса, той дължи неустойка в размер на 30% от стойността на курса. В случай на отказ след започване на курса, стойността не се възстановява. В случай на несформиране на група в рамките на 30 работни дни след датата на плащане, курсистът може да прехвърли платената сума за друг вид обучение или да поиска възстановяване на платената сума.

Условия за записване в индивидуален курс

1.      Записването в курс е активно след заплащане на капаро от 100 лв. Остатъкът от сумата се дължи до второто занятие.
2.      Курсът започва до 7 работни дни след датата на плащането.
3.      Седмично се взимат минимум 6 учебни часа, като едно занятие не може да бъде по-малко от 3 уч.ч. (120 мин.).
4.      При отказ от страна на курсиста преди започване на курса, той дължи неустойка в размер на 30% от стойността на курса. В случай на отказ след започване на курса, стойността не се възстановява.

Молим преди да извършите плащане, да се свържете с наш администратор, за да проверите свободните места.

С извършване на плащане, Вие се съгласявате с условията за записване!

 

Описание Сума
Капаро за езиков курс 100.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки